Bar ob Kolpi
Kopališče - reka Kolpa
Najem električnih koles
Ogled starega mlina
Parkirišče za avtodome
Mlinarjeva hiša ob Kolpi
Najem prostora za zabave
Najem električnih koles
Ste vedeli, da Belokranjci jez poimenujemo kar slap? Obstajajo številne anekdote o tem kako so turisti pričakovali slap, a videli le jez. Kakor koli ga že poimenujemo – narava ob Kolpi vedno poskrbi, da boste od tu odšli očarani in polni novih moči.

Domačija Benetič ponuja vse za umirjen ali aktiven oddih. Edini na tem območju Pokolpja ponujamo naslednjo mešanico doživetij: popolnoma funkcionalno postajališče za avtodome PZA, možnost najema večjega ali manjšega prostora za zabave in praznovanja, uživanje na urejenem kopališču ob reki Kolpi, osvežitev v baru na Letnem vrtu, najem električnih koles in ogled starega mlina.

Kamp Benetič je odprt čez celo leto in tudi v zimskem času ponuja urejeno postajališče za avtodome. Postajališče za avtodome PZA je v celoti opremljeno z vso potrebno infrastrukturo za nemoten krajši ali daljši postanek. Tudi, če kakšno stvar pozabite doma – ni problema, z Vladimirjem z veseljem priskočiva na pomoč.

Naš LETNI VRT z barom ob Kolpi odpre svoja vrata v začetku meseca maja in obratuje do konca septembra. Urejen je ob starem skednju in s svojo domačnostjo vabi goste od blizu in daleč. V ponudbi imamo osvežilne pijače, sladoled in nekaj prigrizkov. Ob baru imamo igrišče z gugalnico in peskovnikom za razigrane otroke ter veliko senčnikov za uživanje v senci.

V poletnih mesecih gostom kampa omogočamo kopanje na urejenem kopališču ob Kolpi – neposredno ob naši domačiji Benetič. Skozi celo leto z možem skrbiva, da zelenje ne zaraste dostopa do reke in odstranjujeva naplavljene veje. Tako je med kopalno sezono vse nared za rečne navdušence. Urejen je tudi lesen podest za lažji vstop v reko in »tarzan« varianta za otroke. Ob bližnjem mlinu pa je urejena tudi zidana kabina za preoblačenje z ogledalom.

Ker ni nič lepšega od praznovanja na prostem, vam lahko ponudimo tudi idiličen prostor za zabave ob Kolpi. Izbirate lahko med različnimi lokacijami naše domačije: prostor pri skednju, pod nadstrešnico, v baru, na zelenici ob kopališču ali pa najamete Mlinarjevo hišo.

Za ljubitelje aktivnega oddiha pa imamo na voljo električna kolesa za lažje odkrivanje skritih kotičkov tega dela Pokolpja. Urejena je tudi bližnja zelenica za različne športne aktivnosti.

V ponudbi je tudi ogled našega starega rečnega mlina na Kolpi, ki je star že več kot 150 let in velja za pravega posebneža med mlini na Kolpi. Vabljeni, da se prepričate zakaj. K vsakemu rečnemu mlinu pa spada tudi rečni jez, ki s svojim močnim žuborenjem ponuja zastonj masažo celega telesa. Masaža po meri – za telo in duha.

19SM-VAVČERJI-LOGOTIPI-PRIPRAVA-turizem-benetic
turizem-benetic-ministerstvo
turizem-benetic-podjetniski-skald
turizem-benetic-EU
Naložbo sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj.