V neposredni bližini Kolpe!

Postajališče za avtodome na nekdanji grajski parceli

 

Postajališče za avtodome (PZA) je urejen prostor za krajši ali tudi daljši postanek med potovanjem z avtodomom. Enega redkih v tem koncu Slovenije smo uredili tudi v kampu Benetič, ki je v letu 2019 dobilo končno obliko. Z ekipo kampa Benetič smo naredili izjemno delo in z Vladimirjem sva izredno ponosna na ta projekt. Še bolj pa sva ponosna in hvaležna za našo izjemno ekipo sodelavcev, ki jim ni bilo težko priti pomagati pri urejanju enega najlepših postajališč za avtodome v tem koncu Slovenije. 

 

Osupljiv razgled


Ne samo, da imajo naši gostje razgled na eno najtoplejših in najčistejših rek v Evropi, temveč sapo jemlje tudi čudovito obnovljen grad Vinica, ki ponosno stoji na pečini nad našim kampom. Še celo samo postajališče za avtodome stoji na nekdanji grajski dolini, katero sta pred desetletji odkupila od graščaka Vladimirjeva pradedek in prababica.

Popolnoma oskrba za vas in vaš avtodom

 

Postajališče za avtodome v kampu Benetič omogoča možnost oskrbe, postanek z vsaj eno prenočitvijo in predstavlja izhodišče za raziskovanje in pristen stik z lokalnim okoljem.

Opremili smo ga z urejenim parkiriščem, z vso potrebno infrastrukturo za brezskrbno počitniško bivanje, novimi sanitarijami, tušem s toplo vodo, priključkom za elektriko, brezžično internetno povezavo wi-fi, prostorom za praznjenje fekalnih voda, prostorom za pomivanje posode in pranje / sušenje perila, urejenim kopališčem, otroškim igralom in skupnim kaminom.

 

Odlična izhodiščna točka za izlete


Ustavite se na našem postajališču za avtodome, izkoristite vso ustrezno opremo za prijeten postanek in nemoteno nadaljevanje poti. Gostje od blizu in daleč izredno uživajo na naši lokaciji, se odpravijo na sprehod do Zilj ali na bližnji vrh Žeželj do romarske cerkvice, berejo knjigo ob reki ali pa se odpravijo na edinstveno kolesarjenje z električnim kolesom e-kolo, ki je v ponudbi pri nas. Prav tako imate na voljo zemljevid polnilnic električnih koles e-kolo ob Kolpi in si tako ustvarite čudovit aktiven oddih po prekrasni belokranjski pokrajini.

“Bela krajina je skrita lepotica, ki jo turisti iz vseh koncev Evrope odkrivajo šele v zadnjem času. Tukaj ni trume turistov, onesnaženja in hrupa. Tukaj najdete ljudi, ki si želijo pristnega stika z neokrnjenim in nabrati moči za svoje nadaljnje življenjske podvige.

Ste med njimi tudi vi?”

Pokličite nas!

Za več rezervacijo ali več informacij nas pokličite ali  nam pišite!

Cenik

Najem v sezoni: 20 € / avtodom

Najem izven sezone: 10 € / avtodom

Najem e-koles: 15 € / dan

Cena vključuje:

standard

Turistične pristojbine

Prostor za kampiranje z avtodomom

Bivanje vseh oseb v avtodomu

Urejena PZA parcela

Uporaba sanitarij

oprema kuhinje

Uporaba letne kuhinje

trdo gorivo

Skupni kamin

standard

Wi-fi brezžični internet  

standard

Električni priključek

Odvajanje vseh odpadnih vod
in kemičnih wc-jev ter njihovo čiščenje
na čistilni napravi

po dogovoru

Voden ogled 150 let starega mlina

 nogomet

Igrišče na travi 

jez, dostop, zelenica

Urejeno kopališče

Le nekaj korakov stran...

V bližini, cca. 500 m od naše domačije, najdete tudi:

Bankomat

Manjša trgovina

Bencinski servis

Pošta

Znamenitosti

Bar in Picerija

Do centra Vinice se lahko odpravite tudi peš: čez travnik, po stezi mimo gradu Vinica.

Najdete nas tudi na portalih:

19SM-VAVČERJI-LOGOTIPI-PRIPRAVA-turizem-benetic
turizem-benetic-ministerstvo
turizem-benetic-podjetniski-skald
turizem-benetic-EU
Subvencija je bila pridobljena za Vavčer za digitalni marketing.

Naložbo – izdelavo spletne strani – sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj.