Naš LETNI VRT bar ob Kolpi je resnično edinstven, saj stoji na nekdanji grajski parceli. Pod čudovitim gradom Vinica in ob edinem še delujočem valjčnem mlinu na reki Kolpi.

Poslopje domačije Vladimirjevih prednikov smo pred kratkim obnovili in ohranili očarljiv starinski ambient. Ta daje poseben karakter celotni terasi. O preteklem času priča veliko malih stavbnih podrobnosti okoli domačije, ki jih marsikatero oko naših gostov ne spregleda. 


Letni vrt bar ob Kolpi na domačiji Benetič nudi prijetno senco, pogled na reko Kolpo, osvežilne pijače, slastne prigrizke, sladoled in domačnost, za katero poskrbiva midva in naša ekipa.


Naše goste rada presenetiva s kakšnimi posebnimi osvežilnimi pijačami in sezonskim sadjem. Ob domačiji raste okusna murva, listopadno drevo iz družine murovk z užitnimi plodovi, ki imajo zdravilne lastnosti. Marsikdo od mlajše generacije ne pozna tega drevesa in tako imava z Vladimirjem kdaj tudi učne minute.


Letni vrt bar ob Kolpi ponuja odlično lokacijo za pobeg od ponorelega sveta, ponuja zatočišče pred vsakdanjim stresom in obiskovalca napolni z novimi močmi. 


Vabljeni, da obiščete Benetičev Letni vrt, idiličen bar ob Kolpi, in se prepričate sami.

“Preverite našo ponudbo!”

notice

Ponudba se lahko razlikuje od trenutne.
19SM-VAVČERJI-LOGOTIPI-PRIPRAVA-turizem-benetic
turizem-benetic-ministerstvo
turizem-benetic-podjetniski-skald
turizem-benetic-EU
Subvencija je bila pridobljena za Vavčer za digitalni marketing.

Naložbo – izdelavo spletne strani – sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj.