Poroka ali rojstni dan v objemu skrivnostne reke Kolpe? Sliši se dobro!

Kozolec, zelenica ali dvorišče?

Prostor za zabave ob Kolpi na prostem je na voljo na različnih lokacijah naše domačije. Lahko je na travniku zraven kopališča, lahko je na našem Letnem vrtu – bar, lahko je pri skednju pri nadstrešnici ali v Mlinarjevi hiši. Prednost naše lokacije je odmaknjenost, zasebnost, ogromen parking ter seveda izjemen razgled. 


Piknik prostor ob Kolpi je primeren za vse ljubitelje narave, svežega zraka in zabav na prostem. Organizirate lahko praznovanje rojstnega dne, abrahama, piknik, poroko, birmo, krst, team building in druge dogodke, kot si jih sami zamislite. Tisti, ki ste radi aktivni, se lahko pozabavate z igranjem nogometa, plavanjem in drugimi aktivnostmi.
V ponudbi je tudi žar, dostop do elektrike in vode, hladilnik, streha za primer dežja, sanitarije, glasbena postaja, zunanji tuši. Za najmlajše pa je tukaj tudi otroško igrišče. 


Hrano si lahko pripravite z žarom na prostem, pijačo pa ohladite v hladilniku.

Na večjem prostoru, ki meri cca 600 m2, lahko sprejmemo do cca 700 ljudi, na manjšem prostoru za zabave pa do 40 ljudi. Veseli pa smo, da se po cca 90 zabavah, abrahamih, porokah in srečanjih poslovnih partnerjev – ljudje še vedno radi vračajo k nam. Veliko družin pri nas prireja zabave ob praznovanju vseh večjih življenjskih prelomnic, od praznovanja porok, abrahamov do krstov. Pri nas lahko priredite vse, od sanjske poroke v naravi do team buildinga ob Kolpi s sodelavci.

Vabljeni na piknik prostor za zabave ob Kolpi, kjer boste lahko brezskrbno praznovali in se zabavali dolgo v noč.

Vas zanima najem prostora za zabave ob Kolpi?

Ste si zaželeli praznovati pod skednjem pri baru, pod nadstrešnico, v Mlinarjevi hiši ali na zelenici pri kopališču?
Kontaktirajte nas vsaj en teden prej, da se dogovorimo glede vaših želja in naše ponudbe.
Možnost najema je celo leto, v vsakem letnem času vas bomo veseli.

Cena najema je izredno konkurenčna in je odvisna od tega kateri prostor želite najeti za svoje praznovanje, druženje, zabavo ali kar tako.
Cene najema so zato po dogovoru.

€3.00/na osebo

Najem dvorišča

€5.00/na osebo

Najem zelenice 

€3.00/na osebo

Najem skednja pri baru 

€4.00/na osebo

Najem nadstrešnice

19SM-VAVČERJI-LOGOTIPI-PRIPRAVA-turizem-benetic
turizem-benetic-ministerstvo
turizem-benetic-podjetniski-skald
turizem-benetic-EU
Subvencija je bila pridobljena za Vavčer za digitalni marketing.

Naložbo – izdelavo spletne strani – sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj.